Strikolith staat naast je met drie specialistische merken

Strikolith is voorloper als fabrikant en leverancier van gevel-, wand en plafondafwerkingen. Wij staan zij aan zij met de deskundige om vakmanschap te waarborgen. Niet alleen onze producten, maar ook ons advies en service liggen binnen handbereik. Ons doel is niet anders dan dat van jou: projecten opleveren waar we beide apetrots op zijn. Daarom werken we graag samen.

Wand Wand

Veelzijdige stuc- en afwerkings- materialen voor binnen en buiten

Gaat het over afwerking, dan gaat het over Strikolith. Speciaal voor binnen- en buitengebruik ontwikkelden wij een totaalassortiment van sierpleisters, minerale pleisters, afbouw- en muurverven, gipsen en plamuren die zich probleemloos laten verwerken en in vele kleuren en structuren verkrijgbaar zijn.

Gevel Gevel

Gevelisolatie- systemen voor een behaaglijk en evenwichtig klimaat

De Strikotherm gevelisolatiesystemen pakken gebouwen van buitenaf in en creëren een aangenaam en evenwichtig woon- en werkklimaat. In de winter is het lekker warm, in de zomer aangenaam koel. Isoleren vermindert het energieverbruik, waardoor je de stook- of koelingskosten verlaagt, en helpt schimmel- en vochtproblemen te voorkomen.

Restauratie Restauratie

Specialistische, minerale bouwstoffen voor restauratie en nieuwbouw.

De grootste drijfveer van een restauratiestukadoor is de wilskracht om van elke woning en ieder kantoor opnieuw een schitterende plek te maken om te wonen of te werken door het behoud en het herstel van cultureel erfgoed.

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top