Professionele stucmaterialen voor de afbouwsector | Strikolith

Karakterbepalend in gevel-, wand- en plafondafwerking

Gaat het over afwerking, dan gaat het over Strikolith. Speciaal voor binnen- en buitengebruik ontwikkelden wij een totaalassortiment van sierpleisters, minerale pleisters, afbouw- en muurverven, gipsen en plamuren die zich probleemloos laten verwerken en in vele kleuren en structuren verkrijgbaar zijn.

Pleistermateriaal voor binnen en buiten

Strikolith beschikt over diverse soorten sierpleisters van verschillende korrelstructuren en -groottes. Het kleurenpallet bestaat uit meer dan tienduizend verschillende tinten. We noemen onszelf wel de trendsetter in de pleisterwereld. We werken eraan dat dag in dag uit waar te maken.
Strikolith Design
Het Strikolith Design assortiment is een verzameling van unieke, decoratieve afwerkingen die je persoonlijke smaak vormgeven. Van zeer fijne, gekleurde pleisters (Design Micro) tot aan pleisters met een betonlook of een warme en klassieke uitstraling.
Strikolith Spacks
Het egaliserende Strikolith Spacks ontstond naar Scandinavisch voorbeeld. Met dit universele afwerkingsconcept creëer je een gladde, fijne of grove structuur op een vlakke ondergrond of een licht beschadigde basis. Onder Spacks valt ook het assortiment spuitpleisters.
Strikolith Spacks Innovance
Spacks Innovance combineert duurzaamheid, economische waarde en esthetica. Het is zeer geschikt voor drukke ruimtes en creëert een harde toplaag die je samen met Innovance Top Effect van een unieke uitstraling voorziet. Spacks Innovance is in alle kleuren leverbaar.
Strikocem
Met de snel afbindende minerale mortels en pleistersystemen van Strikocem realiseer je het afbouwproces in een nog korter tijdsbestek. Het complete, ongeïsoleerde gevelpleister-assortiment is onderverdeeld in vier oplossingen: Classic, Classic-it, Strong en Reno.

Verven, gipsen en plamuren

Naast de pleistermaterialen voor binnen en buiten, bestaat het brede assortiment van Strikolith uit verschillende soorten afbouwverven, plamuren, gipsen en pleisterprofielen.
Afbouwverven
Strikolith biedt een totaalassortiment van afbouw- en muurverven voor binnen en buiten, voor muren, plafonds en gevels. Zoals verf voor een problematische ondergrond, extra dekkende verven of verf die zich eenvoudig laat reinigen. Verven met afparelende eigenschappen waardoor vocht eenvoudig wegstroomt, onderhoudsarme verf en verf met beschermende eigenschappen.
Gipsen
Betrouwbare en natuurlijke grondstoffen uit Duitse gipsgroeven vormen de basis voor de constante kwaliteit van Strikolith gipsen. Internationale samenwerking en moderne productiemethoden zorgen voor een afgewogen assortiment hand- en machinegipsen die volledig zijn afgestemd op de eisen van de huidige markt.
Renderpro pleisterprofielen
Het assortiment kunststof en roestvrijstalen pleisterprofielen is toepasbaar op alle mogelijke systemen en vereiste laagdikten. Een aantal van de profielen is voorzien van een openstaande ‘neus’ of weefsel waardoor je eenvoudig de gewenste of vereiste laagdikte bereikt. Bovendien waarborg je met het gebruik van de Renderpro pleisterprofielen een stabielere bevestiging. 

Functionaliteit, kwaliteit en design

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel +32 (0)15 - 63 94 41 of stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top